Moi, mitä etsit?

search

Palvelut

Laite- ja varaosamyynti

addremove

Laitevalikoimastamme löydät oluthanat ja -jäähdyttäjät, kylmälaitteet, vesihanat, post-mix -laitteet, kahvilaitteet ja juoma-automaatit. Kaikki laitteemme on testattu kentällä ja laitteissamme on aina valmistajan myöntämä takuu. Ota yhteyttä, ja löydetään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Kauttamme saat myös laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita sekä pesuaineita.

Laitevuokraus

addremove

Laitevuokrapalvelumme on suunnattu asiakkaille, jotka tilaavat juomansa Hartwallilta. Vuokralaitevalikoima kattaa kaikki laitekategoriat, vaikkakin se on myyntilaitevalikoimaa suppeampi. Tarkempaa tietoa vuokralaitevalikoimasta ja hinnoista saat omalta myyntiedustajaltasi. Mikäli olet kiinnostunut laitteiden vuokraamisesta, mutta et ole vielä Hartwallin juoma-asiakas, ota yhteyttä Hartwalliin.

Asennuspalvelut

addremove

Tarvitseeko ravintolasi uutta oluthanaa tai uupuuko kahvioltasi post-mix -tai kahvilaite? Kokeneet asiantuntijamme auttavat kaikissa laitteiden asennuksiin liittyvissä kysymyksissä. Kun olette hankkimassa  hana- ,post-mix- tai kahvilaitteita, teemme pakettitarjouksen kokonaisuudesta, joka sisältää laitteet, asennuksen suunnittelun ja toteutuksen.

Huoltopalvelut

addremove

Huoltopalvelumme kattavat laitteiden tavalliset määräaikaishuolllot kuten hanapesut, ja autamme myös yllättävissä vikatilanteissa. Määräaikashuoltoja varten laadimme sopimuksen, jossa voit valita huoltosuhteen kattavuuden ja keston. Kysy lisää ja pyydä tarjous! Vikatilanteissa laskutamme töistä ja ajoajasta alkavalta tunnilta 54€ + kilometrit (48 c/km) + varaosat.

Määräaikaishuollot ja vikapäivystys kuuluvat Hartwallin juoma-asiakkaiden laitevuokrien piiriin.

Vikapäivystys

addremove

Vikapäivystyksemme palvelee arkisin 9-16. Virka-ajan ulkopuolella palvelemme Hartwallin juoma-asiakkaden hanalaitteisiin liittyvissä vikatilanteissa klo 16-22.

Vikapäivystys: 020 717 2888.

 

Kylmäkaappeihin liittyvät palvelut

addremove

Kylmäkaappien kuljetus

Toimitamme tilauksesi haluamasi osoitteeseen erikseen sovittuna ajankohtana. Jokaisen kylmäkaapin hintaan lisätään 60 euron kuljetuskustannus.

Määräalennukset

Tilatessasi viisi tai useamman kylmäkaapin saat automaattisesti 10 % alennuksen tilauksen kokonaishinnasta.

Laitteet

Tutustu laitevalikoimaan

Tarvitsitpa sitten kylmäkaappeja päivittäistavarakauppaan tai hanalaitteita ravintolaan, löydät kaiken tarvitsemasi valikoimastamme.