Moi, mitä etsit?

search

Kuinka voimme auttaa?

Kylmälaitteiden verkkokauppa aukeaa pian!

Avaamme pian kylmälaitteiden verkkokaupan. Siihen asti saat tilattua tuotteet suoraa myyjiltämme, joiden yhteystiedot löydät alta. Tiedotamme verkkokaupan avautumisesta sekä verkkosivuillamme että suoraan asiakkaillemme.

Laitemyynti ja -vuokraus

addremove

Laitteiden myynti:

Myymme laitteita yrityksille ja yhteisöille, ota meihin yhteyttä!

sähköpostitse laitemyynti@hartwall.fi tai puhelimitse Petri Vakkari 040 0780278 (arkisin 9 – 16)

Laitteiden vuokraus:

Laitteiden vuokraus on mahdollista vain Hartwallin asiakkaille. Jos olet jo Hartwallin juoma-asiakas ja olet kiinnostunut vuokraamaan laitteita, ota yhteys omaan myyntiedustajaasi. Mikäli et vielä ole Hartwallin juoma-asiakas, mutta olet kiinnostunut kuulemaan asiasta lisää, ota yhteys Hartwallin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät Hartwallin sivuilta.

Asennusten suunnittelu, ravintolat & laivat

addremove

Asennusten suunnittelu ravintoloissa:

Meillä on vuosikymmenten kokemus asennusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Kerro meille tarpeesi ja ideasi, niin autamme niiden toteuttamisessa. Ota meihin yhteyttä: laiteasennukset@hartwall.fi, Petri Vakkari 040 0780278 (arkisin 9–16)

Asennusten suunnittelu laivoissa:

Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisia juomalaitejärjestelmä asennuksia laivoihin. Ota meihin yhteyttä: laiteasennukset@hartwall.fi, Jouni Paju 040 0521285 (arkisin 9–16)

Asennukset ja huoltosopimukset

addremove

Laiteasennukset ja määräaikaishuollot sisältyvät laitteiden vuokriin. Vaikka et olisikaan Hartwallin juomaasiakas, meiltä saat myös omille laitteillesi tilattua asiantuntevan asennuspalvelun ja huollon.

Ota meihin yhteyttä: laiteasennukset@hartwall.fi, Petri Vakkari 040 0780278 (arkisin 9–16)

Vikapäivystys ja huollot

addremove

Hartwallin asiakkaita palvelee vikapäivystys 020 717 2888. Vikapäivystyksemme palvelee arkisin 9–16. Virka-ajan ulkopuolella palvelemme Hartwallin juoma-asiakkaiden hanalaitteisiin liittyvissä vikatilanteissa klo 16–22.

Palvelut

Autamme suunnittelusta huoltoon